Nyt år og nye tanker…Eller faktisk gamle tanker i et nyt år

CamillaGullits__Founder

CARE BY ME er igennem de sidste år vokset støt og det er i den forbindelse vigtigt at tænke tilbage på dengang det hele startede, og hvorfor jeg for snart 10 år siden, i 2012, valgte at skabe CARE BY ME. Tilbage til at mærke efter og huske på vores virksomheds kerne og DNA; at sprede kærlighed til kvinder i hele verden.

CARE BY ME betyder: 'pas på mig' eller 'omsorg givet af mig' – en bæredygtig livsstil, der skal omfavne kvinder i vores del af verden samtidig med at vores produktion skal hjælpe kvinder i udviklingslande.

Alt for mange kvinder i vores del af verdenen glemmer at passe på sig selv – de prioriterer job, familie, børn og mand før sig selv. De glemmer, at de bliver nødt til at passe på sig selv og yde egenomsorg for på den lange bane, at have energi nok til at give til alle andre.

CARE BY ME er ikke et modebrand eller interiør brand. Vi er et livsstilsbrand der hylder det gode liv. Det langsomme liv med plads til fordybelse, godt håndværk og fantastiske materialer fra naturen. Vi ønsker at behandle mennesker og miljø ordentligt og håber at vores holdninger kan være med til at forandre en verden og en livsstil, hvor alt for mange kun tænker på sig selv og har alt for travlt.

Da jeg skabte CARE BY ME ønskede jeg at skabe et ‘rum' hvor kvinder kan lade op og finde energi og kærlighed til sig selv. Et rum hvor det er ok at prioritere sig selv uden at gå på kompromis. Et rum hvor der er højt til loftet med plads til diversitet - forskelligt udseende, forskellige nationaliteter og forskellige interesser.

Vi tror på, at vi i vores del af verdenen har ressourcer nok til at behandle andre mennesker ordentligt. Vi tror på, at den nye luksus er fuld af kærlighed til mennesker og vores fælles skønne planet.

I løbet af 2022 vil vi i CARE BY ME arbejde med forskellige temaer der kan understøtte denne mission. Jeg håber, at vi ved at genskabe fokus på vores oprindelige mission kan inspirere andre og at du har lyst til at være med på vores rejse. Jeg tør godt love at den bliver fuld af kærlighed ♡

Camilla Gullits, stifter af CARE BY ME. 


1 kommentar


  • Vibeke Løchte

    Jeg vil med glæde følge Carebyme og jeg ønsker dig Camilla og jer andre held og lykke med arbejdet❤️


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published