Om CARE BY ME

CARE BY ME er et dansk brand, der skaber smukt tøj og interiør med udgangspunkt i tidløst design, materialer af høj kvalitet og ansvarlig produktion.
Vi kombinerer vores danske designarv med værdifuldt håndværk i produktionen af vores eksklusive produkter, som vi sælger i hele verden.
Vi er dedikerede til at støtte små lokalsamfund og at selvstændiggøre kvinder i udviklingslande via vores design og produktionsprocesser.

Hver dag arbejder vi på at forbedre livskvaliteten for kvinder samt deres familier, og det er vi stolte af.  

Vores håb er at opmuntre og hjælpe vores kunder til at træffe mere ansvarlige og fornuftige  valg og værne om det arbejde og det gode håndværk, der ligger bag hvert produkt. Dette understøtter vores håb og mission for en bedre verden for både mennesker og natur.

CARE BY ME ejes og drives af kvinder og vi driver en ansvarlig virksomhed med respekt og omsorg for alle involveret i CARE BY ME. Ved at fokusere på at styrke kvinder hjælper vi med at sikre deres fremtid, give dem mulighed for at brødføde deres familier, sikre deres børns uddannelse og give dem et mere sikkert liv.

Det er vores klare hensigt, at alle, der arbejder for os, skal have et ordentligt og respektfuldt liv og arbejde under rimelige forhold, der understøtter vores værdier.

Kvinderne i vores sociale værksteder i Kathmandu, Nepal har en særlig plads i vores hjerter. Det var i denne smukke by vores mere ansvarlige rejse startede i 2012, og i dag beskæftiger vi mere end 75 talentfulde kvinder i vores sociale værksted i Kathmandu.

Vi håber, at du vil være med på vores bevidste og mere ansvarlige rejse i mange år fremover.