CARE BY: RECYCLING - from Waste to Wonders

From Waste to Wonders: CARE BY: RECYCLING
- vi omdanner dine gamle produkter til nye unikke kreationer.

Hos CARE BY ME er vi på en mission om at skabe smukke, langtidsholdbare designs baseret på kærlighed og fantastisk håndværk, samtidig med at vi gør en positiv forskel både for mennesker og miljø. Vi ønsker at inspirere til en mere bæredygtig livsstil og tekstilproduktion, samtidig med at vi minimerer affald, der ellers ville ende på lossepladsen. Derved minimerer vi vores aftryk her i verden og vores brands påvirkning af miljøet.

I tråd med disse principper er vi stolte af at præsentere CARE BY: RECYCLING - et innovativt projekt, der udfordrer vores opfattelse og håndtering af brugte produkter. 

Vi opfordrer dig som kunde til at returnere dine brugte CARE BY ME cashmere-produkter, hvorefter de forvandles til nye smukke og unikke kreationer. Som tak, får du 25% rabat på dit næste køb – et køb som giver mere arbejde til kvinderne vi arbejder sammen med i Nepal.

Og på den måde er der en fin rød tråd i hele processen.

De brugte produkter der indsamles, enten upcycler eller recycler vi.
Upcyclede produkter bliver genskabt på ny i Danmark - alle er unikke og fremstilles i hånden. Det kan f.eks. være en ny pude, en smuk clutch eller unik julepynt. De recyclede produkter væves derimod på ny i Italien, og bliver til nye luksus plaider eller tørklæder.

Vores limited edition-produkter sælges i udvalgte butikker over hele verden og på vores hjemmeside så længe lager haves. 

From Waste to Wonders - lad os sammen væve en mere bæredygtig fremtid, én genanvendt tråd ad gangen.

Sådan gør du
  • Send en e-mail til os på creative@carebyme.dk ,hvor du beskriver hvilket produkt du har og gerne vil donere til projektet. 
  • Vi besvarer din mail indenfor 1-3 hverdage med en returlabel, så du kan sende dit produkt retur.
    Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi vores showroom på Rentemestervej på Nørrebro/Nordvest og aflevere, hvis du hellere vil det. 
  • Du modtager på e-mail en rabatkode til webshoppen på 25% som tak for din donation.