Retur & ombytning

Du er naturligvis velkommen til at returnere dit køb indenfor 14 dage efter modtagelse, såfremt varerne er i ny og ubrugt stand.

Bemærk venligst, at returbeløbet kun kan tilbageføres til den konto, hvorfra varen er købt. Beløbet vil blive tilbageført i løbet af fire-fem hverdage efter vi har modtaget og behandlet din retur. Vores lager behandler returvarer 1-2 gange om ugen. 

Hvis der er tale om en reklamation, kontakt venligst vores kundeservice på info@carebyme.dk , så hjælper de dig videre hurtigst muligt.

Retur med returlabel 

Af miljømæssige årsager, ønsker vi ikke at vedlægge en returlabel ved hver ordre, som oftest ender i affald - det håber vi at du har forståelse for ♡
I stedet kan du danne en returlabel med GLS via linket herunder. Returlabel koster 35 kr., som vi fratrækker dit endelige returbeløb.

Udfyld retursedlen, som lå i din pakke og pak den pænt sammen med de varer du ønsker at returnere. Print din returlabel ud og fastgør labelen udenpå pakken og indlever pakken i din nærmeste GLS-pakkeshop. Du kan også blot vise QR koden du modtager i din mail efter bestilling af returlabel, så printer de labelen ud for dig.

Send pakken retur til os senest 14 dage efter modtagelsen af din pakke. 

Returpakker sendes til:

System Transport A/S
CARE BY ME / PORT 56-58
Kumlehusvej 1
4000 Roskilde 

KLIK HER FOR AT OPRETTE EN RETURLABEL

Det er vigtigt at du vedlægger retursedlen/ordrenummer i din pakke, så vi ved hvilken ordre det drejer sig om. Retursedlen lå i din pakke. Når varen er modtaget og godkendt af os, tilbageføres dine penge til den konto, hvorfra varen er købt inden for 4-5 arbejdsdage. Returforsendelser er på eget ansvar.

Retur uden returlabel

Du kan naturligvis også købe din egen returporto. Vær blot opmærksom på, at pakker skal sendes med omdeling til vores lager via GLS eller Postnord. Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller anden afhentningssteder, ligesom vi ej heller tager imod pakker sendt med DAO/Bring.
Returforsendelser er på eget ansvar.

Returpakker sendes til:

System Transport A/S
CARE BY ME / PORT 56-58
Kumlehusvej 1
4000 Roskilde 

Retur i vores showroom på Nørrebro

Du kan gratis returnere din bestilling fra webshoppen i vores showroom på Nørrebro.

CARE BY ME c/o KARMAMEJU
Rentemestervej 62, 2 tv.
2400 Copenhagen

Vi har åbent efter aftale. Kontakt os venligst:

info@carebyme.dk

Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare til anden farve eller størrelse, bedes du returnere din bestilling, og lægge en ordre på ny.