From Waste to Wonders: CARE BY: RECYCLING

From Waste to Wonders: CARE BY: RECYCLING
- vi omdanner dine gamle produkter til nye unikke kreationer.

Sidste år fejrede vi 10-års jubilæum. I år er vi blevet kåret som Børsen Gazelle. I dag lancerer vi et nyt bæredygtigt projekt som pendant til Black-Friday og køb-og-smid-væk-kulturen.
Kernen i vores forretning er stadig kvinderne i Nepal og det er dem vores hjerter banker for.

Men vi lægger ikke skjul på, at vi er på en mission om at forbedre folks købskultur, appellere til en mere ansvarlig modeindustri samt at sætte skub i en mere bæredygtig tankegang hos forbrugeren generelt. En tankegang som vi i de sidste 11 år har bygget vores forretning op omkring, ved at skabe langtidsholdbare luksusprodukter, der er lavet med omtanke for både menneske og miljø.

Hos CARE BY ME er vi på en mission om at skabe smukke, langtidsholdbare designs baseret på kærlighed og fantastisk håndværk, samtidig med at vi gør en positiv forskel både for mennesker og miljø. Vi ønsker at inspirere til en mere bæredygtig livsstil og tekstilproduktion, samtidig med at vi minimerer affald, der ellers ville ende på lossepladsen. Derved minimerer vi vores aftryk her i verden og vores brands påvirkning af miljøet.

I tråd med disse principper er vi stolte af at præsentere CARE BY: RECYCLING - et innovativt projekt, der udfordrer vores opfattelse og håndtering af brugte produkter. 

Vi opfordrer dig som kunde til at returnere dine brugte CARE BY ME cashmere-produkter, hvorefter de forvandles til nye smukke og unikke kreationer. Som tak, får du 25% rabat på dit næste køb – et køb som giver mere arbejde til kvinderne vi arbejder sammen med i Nepal. Og på den måde er der en fin rød tråd i hele processen.

De brugte produkter der indsamles, enten upcycler eller recycler vi.
Upcyclede produkter bliver genskabt på ny i Danmark - alle er unikke og fremstilles i hånden. Det kan f.eks. være en ny pude, en smuk clutch eller unik julepynt. De recyclede produkter væves derimod på ny i Italien, og bliver til nye luksus plaider eller tørklæder.

Har du lyst til at donere? Så kan du læse om det praktiske lige her.

From Waste to Wonders - lad os sammen væve en mere bæredygtig fremtid, én genanvendt tråd ad gangen.

Limited edition-produkterne sælges i udvalgte butikker over hele verden og på vores hjemmeside så længe lager haves.  


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published