CARE BY: Tanja Largré

FOR ENGLISH, PLEASE CLICK HERE  
Hvordan ser din morgenrutine ud?

Jeg har en søn på næsten fire år, så han vækker mig om morgenen. Så laver vi bananpandekager og smoothie sammen i køkkenet. Derefter tager jeg gerne et Facial Icebath og gør mig klar til dagen. Jeg er så heldig at bo inde i byen, men arbejder udenfor byen, så jeg har det bedste af to verdener. På vej på arbejde går jeg enten en tur i skoven eller bader i en sø.

Derefter prioriterer jeg altid en form for breath-work. Det er vigtigt for mig at komme godt i gang med dagen.

Hvordan tilbringer du bedst en time i dit eget selskab? 

Det er lidt forskelligt alt efter humør og behov.
Nogle gange en gåtur, andre gange danser jeg, dyrker jeg yin yoga eller rydder op :)

Hvad er dit bedste råd til at udvise selvkærlighed og prioritere sig selv i en travl hverdag?

Skab gode vaner, så du gør noget selvkærligt hver dag. Tænk på, hvor mange timer du på en dag gør ting for andre.  Skab en god rutine, hvor du har lagt en ting ind i kalenderen til dig selv hver dag.

Mærk derefter, hvor selvkærligt det føles og hvad det giver af andre gode ting.

Har du truffet en beslutning i dit liv, som har været særlig god for dig?

Ja. Jeg har passet på mig selv og lært at sige fra i en situation, jeg først troede, jeg ikke kunne.
Men så gjorde jeg det og det ændrede mit liv til det bedre.

Hvis du kunne give dit yngre jeg et godt råd med på vejen til at skabe et liv i balance, hvad skulle det så være? 

Jeg føler stadig, jeg har så meget at lære og samtidig er der også mange ting, jeg er god til. Men et råd, jeg vil give mit yngre selv, men også mit nuværende selv er: alt skal nok gå. Du finder vejen <3

Dit bedste tip til en stærk og sund krop samt et sind i balance?

Bevæg dig hver dag, lav breath work og giv din krop sund og nærende mad.

Har du altid haft en interesse for makeup og hudpleje?

Ja, så længe jeg kan huske.

Havde en læbepomade, da jeg var mindre, som jeg elskede at tage på, fordi den gjorde at mine læber skinnede smukt :)
Det er mit første beauty-minde og der var jeg måske 7 år vil jeg tro.

Har du et nemt skønhedstip som vi må dele med andre?

At give dig selv massage i ansigtet afspænder dine muskler, og når dine muskler er afspændt, har du færre linjer i ansigtet. Samtidig er det anledning til en selvkærlig og rolig stund, hvilket er skønt. Jeg gør det selv hver aften.

Hvis du frit kunne vælge en aktivitet, som ville give dig masser af energi hvad ville det så være?

ELSKER saunagus. Det er det fedeste. Wau - her kommer min indre urkraft i spil.

Følg med i Tanjas selvkærlige univers på @tanja_largre samt hos @miildbeauty

Miild

Miild er et dansk beauty brand grundlagt af Tanja Largré og Tine Emilie Svendsen.

I 2013 besluttede de to ildsjælde at begive sig ud på en fælles mission. En mission om at skabe et skønhedsbrand, der kunne revolutionere skønhedsbranchen ved at tilbyde produkter med fokus på miljøet, mennesket og naturen. I 2017 lancerede Miild deres første allergivenlige makeup og i dag er alle deres skønhedsprodukter certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT.
Tine og Tanjas personlige erfaringer som allergikere og makeupartister danner grundlag for en kompromisløs tilgang til allergivenlighed og produktkvalitet.

Gå på opdagelse i Miilds allergivenlige univers her


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published