Fall in love - inspiration til sæsonen

Bliv klar til en ny sæson med god samvittighed

Efteråret lod vente lidt på sig. Den friske luft, blæsten, duften, farverne og de kølige temperaturer. Men nu er den her endelig - sæsonen som vi elsker her hos CARE BY ME. Måske du allerede fornemmede det lidt i indlægget her?

Det er igen blevet tid til klæde sig varmt og blødt på fra top til tå, og pakke sig ind i  lune lag af skønne naturmaterialer. 
Endelig er det tid til b
løde cashmere trøjer, uldne cardigans og lune hyggebukser. Tid til at finde nattøjet frem og hygge under en lun plaid i sofaen. Tid til at hoppe i uldfutterne når du vågner om morgenen og ikke mindst tid til at huske tørklæder, huer og håndvarmere når du skal ud af døren. Vi har glædet os. 

Lad dig inspirere til blød selvforkælelse herunder uden at gå på kompromis med dine etiske værdier. Gode basisstyles til hverdagsgarderoben i skønne naturmaterialer af den bedste kvalitet, som kan bruges sæson efter sæson.
Hver gang du køber en style fra CARE BY ME, hjælper du os med at forbedre livskvaliteten for de kvinder, der arbejder i vores sociale workshops i Nepal, samt deres familier.
 

1. ANGELINA cardigan2. ICON tørklæde / 3. CATHY hættetrøje4. SARA hue5. SARA tørklæde mini6. SUSSIE håndvarmere7. CINZIA bukser8. MARIA cardigan 9. BIG LOTUS recycled plaid / 
10. LISE poncho / 11. KAMILLA striktrøje12. KAMMA striktrøje / 13. SOFT tørklæde / 14. FAITH bluse 
15. SOFT FEET sokker 16. HANNAH tørklæde / 17. WARM FEET hjemmesko

Gå på opdagelse i vores bløde univers her


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published