Velkommen efterår

Kærlighed til naturen & bløde materialer

Efterhånden som luften bliver køligere, dagene kortere og naturen forvandles til en smuk symfoni af farver og stemninger, er det tid til at byde efteråret og en ny sæson velkommen.

Det er en tid, hvor vi søger efter varme, tryghed og komfort, og intet er mere indbydende end bløde og naturlige materialer tæt på huden. Håndlavede cashmere trøjer, lune uldsweaters og tykke cardigans omfavner os som et varmt kram ligesom tidløse accessories i ren cashmere er uimodståelige.
Deres blødhed er som en beroligende berøring, der giver os en følelse af luksus og velvære.

Vi søger mere indendørs og samles med venner og familie. Ild i pejsen, varm kakao og hjemmebag efter svampejagt i skoven.
I varmen fra fællesskabet finder vi ro, skaber minder og deler små øjeblikke, der varmer vores hjerter gennem den nye sæson.

Velkommen kære efterår, vi har glædet os.

Vores AW23 kollektion består af få nye og nøje udvalgte designs samt nye klassiske farver på nogle af vores favoritter og bedst sælgende styles. Klassiske trøjer og sweatre, chunky cardigans, bløde bukser i 100% cashmere og blød lækker uld samt lune luksus accessories. 

Dansk design, skabt af naturlige, kvalitets materialer produceret med respekt for mennesker og miljø.

Apropos, bløde materialer. Måske du husker indlægget her, hvori vi fortæller hvorfor det at have blødt tøj på kroppen, er vigtigt for både krop og sjæl?

Gå på opdagelse i nyhederne her


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published