Back to work

Du er kommet helt ned i gear, har næsten glemt hvordan du logger på din mail og madkasserne ligger nederst i skuffen.
Du har haft god tid til at tænke på alt andet end efterårets store opgaver på jobbet, ungernes nye gymnastiksæson og de ugentlige madplaner, der skal laves. Og bum - så blev det hverdag igen. Sommerferien er slut, og det er tid til endnu engang at få job og fritid til at hænge sammen.

En mindfull work/life balance, hvor roen fra sommerferien, de sænkede skuldre samt smilet på læben bevares, er drømmen.
Og hvorfor ikke gøre en indsats for at netop det kan lade sig gøre? 

Fokuser på det positive i hverdagen, og sørg for at få en god start. Herunder er nogle af de ting vi selv sætter pris på:

  • Tænk på de gode sommerferieminder, der der får humøret i top, og smitter på dine omgivelser.
  • Dine søde kollegaer.
  • Lav en ekstra god madpakke og forkæl dig selv lidt.
  • Drik nok vand så kroppen er godt hydreret - som en ekstra bonus giver det også smukkere hud. Her på kontoret, bruger vi alle en drikkedunk, der fyldes op flere gange om dagen - vi elsker vores nye fine 10 års jubilæums dunk. På den måde husker man at få drukket, og som en bonus holder den vandet forfriskende køligt.
  • Medbring en sund snack med til turen hjem, så du ikke går sukkerkold inden ulvetimen. En riskiks med chokolade, et stykke frugt eller en proteinbar eksempelvis. 
  • Løb eller gå en tur i den friske natur om aftenenen eller når der er tid til det. Frisk luft gør altid godt, og de lyse sensommeraftener er blandt os lidt endnu. 
  • Træk vejret. Giv dig selv et øjeblik til at trække vejret helt ned i maven og sende nyt ilt til hovedet. 
  • Snup et glas kølig hvidvin og sug det sidste ud af sensommeren. 
  • Sorter dit tøjskab og sælg det du ikke bruger eller giv det væk. 
  • Sørg for at du har nogle gode basisting i garderoben, så du føler dig godt tilpas om morgenen inden du skal ud af døren. Vi har lavet en collage herunder med vores back-to-work favoritter, som du måske kan blive inspireret af.

 

 

1. CECILIE skjortekjole i hør/økologisk bomuld - produceret af solenergi / 2. BEACH taske hæklet i hånden af hamp/bomuld / 3. BEATRICE t-shirt i ren cashmere / 4. ANNA tørklæde i blød cashmere/silke blanding 5.  JOSEPHINE top i cashmere og uld / 6CECILIE nederdel i hør/økologisk bomuld - produceret af solenergi / 7. HELENA cardigan med smukt mønster / 8. PURE scrunchy i økologisk bomuld / 9. FAITH sweater i 100% cashmere / 10. LINA nederdel i GOTS-certificeret økologisk bomuld poplin / 11. SARA tørklæde i blød / 12. CECILIE bukser i hør/økologisk bomuld - produceret af solenergi / 13. VANESSA poncho i blød uld og cashmere / 14. LINA skjortekjole i GOTS-certificeret økologisk bomuld poplin 15. INGRID top i ren cashmere 

Shop sensommerfavoritter her


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published