Interview Illums Bolighus & jubilæumsudstilling

I anledning af vores 10 års jubilæum, har vi i samarbejde med Illums Bolighus i København lavet en fin udstilling,
som du kan finde fra d. 29. september til d. 15. oktober - uge 40+41.

Jubilæumsudstillingen byder på bløde og lune efterårsstyles til både dig og din bolig.
Tidløse styles, skabt af de fineste, naturlige kvalitetsmaterialer med respekt for mennesker og miljø.
Håndlavede cashmere tørklæder og huer, lun og lækker strik, blødt hyggetøj, håndfiltede hjemmesko, loungewear af økologisk bomuld, luksuriøse cashmeresokker samt smukke puder og plaider.

Dansk design til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker produkter der er lavet med fokus på socialt ansvar og kærlighed til naturen.

Vi håber at du har lyst til at tage ind forbi udstillingen og forkæle dig selv eller en du holder af. 

Interview: Illums Bolighus

Vi har været forbi Illums Bolighus til en lille snak om hvorfor, CARE BY ME og Illums Bolighus er et godt match.

Hvad er årsagen til, at CARE BY ME har været repræsenteret i Illums Bolighus i 10 år?

Da vi for 10 år siden valgte CARE BY ME som brand for Illums Bolighus, var det fordi de havde en unik kollektion indenfor puder og plaider. De var first movere med produkter, der var håndlavede og i materialer af højeste kvalitet, der passede godt ind i vores udvalg af arkitekttegnede møbler og boligindretning. Vores udvalg af CARE BY ME er blevet udvidet gennem årene og i dag er CARE BY ME repræsenteret både i vores boligafdeling med eksklusive puder og plaider og i vores dameafdeling med loungewear og lækkert strik.

CARE BY ME tilbyder vores kunder langtidsholdbart design, fra deres klassiske og tidløse kollektioner.

CARE BY ME ́s produkter er skabt af de bedste materialer, og særligt deres håndlavede cashmere produkter til både vores bolig- og dameafdeling, passer godt ind i vores univers af eksklusivt design til den kvalitetsbevidste forbruger.

Hvilken værdi tilfører, det efter din mening, et brand som CARE BY ME at være repræsenteret i Illums Bolighus?

For et lille brand som CARE BY ME er det af stor værdi at blive præsenteret for vores mange danske og internationale kunder. Illums Bolighus sikrer CARE BY ME et stort internationalt udstillingsvindue året rundt, hvor deres produkter udstilles med nogle af Danmarks største designbrands gennem tiden.

Illums Bolighus er højt respekteret som et internationalt stormagasin, og vi er glade for at kunne hjælpe nye samt mindre danske brands på vej.

Hvilken kundetype henvender CARE BY ME sig til i Illums Bolighus?

CARE BY ME henvender sig til den ansvarlige forbruger, der lægger vægt på naturlige materialer og godt dansk, nutidigt design. Mærket har et internationalt udtryk, som tiltrækker kunder fra hele verden.

Illums Bolighus

Illums Bolighus blev oprindeligt grundlagt i 1925 under navnet BO.

Manden bag BO var den danske forretningsmand og iværksætter Kaj Dessau, der foruden flair for forretning, også havde en stor æstetisk sans. I samarbejde med sim kunstneriske konsulent Brita Drewsen skabte han et koncept, der aldrig var set før. En butik med veletablerede udstillinger, hvor tekstiler, indretninger og møbler alt sammen interagerede som kunst.

Deres usædvanlige fremsyn, som både Drewsen og Dessau udviste, samt deres upåklagelige sans for æstetik, stil og kvalitet op gennem 1930’erne har siden haft stor betydning for den status, dansk design og boligindretning har opnået internationalt.

Arkitekt MAA Kay Kørbing tegnede Illums Bolighus facade i 1961, stilfuld og klassisk med en diskret ekstravagance på det travle Amagertorv i hjertet af København.

 


1 kommentar


  • Allis Jakobsen

    Det er de lækreste ting ❤️


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published