GODT NYTÅR - hilsen fra Camilla

Velkommen 2024

I 2023 fejrede vi en betydningsfuld milepæl hos CARE BY ME - vi blev Børsen Gazelle.
Da jeg startede CARE BY ME for 11 år siden, var det ikke drevet af økonomiske motiver. Men de seneste år har lært mig vigtigheden af at have en sund økonomisk forretning, hvis man vil drive en social ordentlig forretning.

Derfor er jeg meget stolt over, at vores lille virksomhed har modtaget denne fine pris. Det er en bekræftelse på, at folk støtter op om vores sociale projekt - og det giver os endnu mere motivation til at fortsætte vores arbejde. 

Pernille og jeg besøgte sammen vores workshops i Kathmandu, Nepal i november 23.
Det var et livsbekræftende gensyn med vores partnere gennem mere end et årti.
Vi så, hvor meget CARE BY ME betyder for mange kvinder og deres familier. Vi så fantastisk håndværk blive skabt af kvinder, der er stolte af deres arbejde og deres kultur, og vi så et vidunderligt sammenhold imellem kvinderne.
Vi gør virkelig en forskel nu hvor vi er vokset lidt større og vi er meget taknemmelige for din støtte - uden dig med på rejsen ville vi aldrig kunne lykkedes.

Når jeg reflekterer over de seneste år og ser frem mod det nye, er jeg utrolig stolt af alt det vi har opnået, og jeg er spændt på hvad fremtiden bringer. Der er så meget uro i verden, og jeg ønsker af hele mit hjerte at 2024 må blive et år fyld med fred og kærlighed.

Flere og flere er heldigvis blevet bevidste om, at vi bliver nødt til at lægge vores vaner om hvis vi skal bevare vores smukke blå planet. Hos CARE BY ME arbejder vi ihærdigt og proaktivt på at finde nye måder at genanvende vores tekstiler på.
Med udgangspunkt i princippet lidt men godt tror vi på, at vores kunder værdsætter kvalitet frem for kvantitet.
Vi støtter langtidsholdbart design, frem for fast fashion og modens flygtige trends. Og vigtigst af alt, tror vi på, at vi i vores verden har råd til at betale dem der laver vores produkter en ordentlig løn, så de og deres familier kan have et mere anstændigt liv.

CARE BY ME er vokset fra et lille, omsorgsfuldt og ansvarligt projekt til en sund virksomhed, der styrker og omfavner kvinder over hele verden, samtidig med at vi forbedrer livskvaliteten for kvinder og deres familier i udviklingslande.
Vores brand er en hyldest til traditionelt håndværk, en mere bæredygtig tankegang og ansvarlig produktion.
Langtidsholdbart dansk design, skabt af kvinder til kvinder.

Fra kun at have fire strikkedamer ansat i Kathmandu, til nu at beskæftige over 75 kvinder i vores sociale workshops, er vi hver dag med til at forbedre livet og levevilkårene for vores ansatte og deres familier - og det er vi stolte af. 

Vi er også meget taknemmelige for at arbejde sammen med over 400 fine butikker rundt omkring i hele verden. 
Butikker, der håndplukker deres favoritter fra vores kollektion og deler vores værdier om bæredygtighed og social ansvarlighed, og hjælper kunder med at træffe mere ansvarlige valg når de shopper.

Vores brand er bygget på kærlighed til mennesker, miljøet og langtidsholdbart design.
Vi er forpligtet til at gøre en forskel i verden, og vi tror, at denne kærlighed er nøglen.
Vi vil fortsætte med at fejre og omfavne den og stræber efter forbedre og innovere i fremtiden.

Vi ved, at vejen frem vil have sine udfordringer, men med hårdt arbejde, fantastiske produkter, kærlighed og støtte fra vores fællesskab tror vi på, at vi sammen kan fortsætte denne vigtige rejse mange år endnu.

Må 2024 markere et år med nye begyndelser, vækst og uendelige muligheder.
Endnu engang tak for din støtte og den kærlighed vi mærker rundt omkring til vores lille, ansvarlige brand.
Vi glæder os til at vise dig, hvad vi har i tankerne for 2024.

Med ønsket om godt, sundt og fredeligt nyt år til alle.
Godt nytår!

Camilla Gullits, stifter og kreativ direktør af CARE BY ME


1 kommentar


  • Vibeke Løchte

    Jeg ønsker dig Camilla og firmaet et lykkebringende og fredfyldt nytår.
    Jeg kan slet ikke sove uden de bløde varme sokker🎊☃️🥰


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published