Laura zero waste tæpper

Interiør med mening
Vi er stolte af at præsentere vores nye Laura tæpper. 
En lille unik og meget begrænset kollektion af håndlavede stoftæpper, der forener personlig stil og socialt ansvar på en smuk måde.
 
Hos CARE BY ME brænder vi for at støtte små lokalsamfund i Nepal og Indien på deres rejse mod et bedre liv.
Da vi blev spurgt om at støtte dette meningsfulde sociale projekt, vidste vi med det samme, at vi måtte sige ja.
Kollektionen er fremstillet af dygtige unge mennesker fra TEARS, som er en organisation der støtter mentalt udfordrede studerende i Indien.

Hvert tæppe er vævet i hånden af 100% reststof fra vores Laura-serie i økologisk bomuld. Et zero waste-projekt, der er i tråd med vores miljøvenlige og socialt ansvarlige værdier, og vi er stolte af at støtte det. Tæpperne er ikke kun smukke, men bidrager også til en meningsfuld sag og hjælper med at minimere spild.


Vidste du, at 94% af mentalt udfordrede personer i Indien er arbejdsløse? Din støtte kan ændre den statistik - det er mere end bare et køb; det er et skridt mod meningsfuld forandring. Lad os sammen gøre en positiv forskel.


Tæpperne fås i forskellige farver og størrelser, der passer til ethvert rum i dit hjem eller sommerhus. Uanset om det er din altan, badeværelse, køkken, gang, stue eller soveværelse, giver de et charmerende og personligt touch. 
 
Ved at støtte projektet og købe et af tæpperne, får du ikke blot et unikt stykke interiør til dit hjem, men hjælper også med at give dem, der har det svært, et mere meningsfyldt arbejde.

Love to people and planet.

Køb tæpperne her - limited editon

Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published