Godt Nytår - hilsen fra Camilla

Velkommen 2023

I 2022 fejrede vi en milepæl hos CARE BY ME - vores 10-års jubilæum.
Når jeg reflekterer over det seneste årti og ser frem til det nye år, er jeg så stolt af alt det, vi har opnået, og spændt på, hvad fremtiden bringer.

Dette jubilæum markerer vores overgang til "voksenlivet", og vi er ivrige efter at fortsætte med at bygge videre på det stærke fundament, vi har etableret gennem de sidste 10 år.
Når vi går ind i dette nye kapitel, er vi taknemmelige for støtten fra vores kunder, partnere, følgere og team.

CARE BY ME er vokset fra at være en lille, kærlig og ansvarlig virksomhed til at være en virksomhed, der styrker og omfavner kvinder over hele verden, samtidig med at den forbedrer livskvaliteten for kvinder og deres familier i udviklingslandene. Vores brand er en hyldest til traditionelt håndværk, en mere bæredygtig tankegang samt ansvarlig produktion og langtidsholdbart dansk design lavet af kvinder til kvinder.

Fra kun at have fire strikkedamer ansat i Kathmandu, Nepal til at lave vores håndlavede luksusprodukter, har vi nu over 75 kvinder ansat i vores sociale værksteder - og hver dag er vi med til at forbedre livet og levevilkårene for vores ansatte og deres familier, og det er vi stolte af.
Vi er også beærede over at arbejde med over 400 fine butikker rundt om i verden, som deler vores værdier og hjælper kunder med at træffe mere ansvarlige valg når de shopper.

Vores brand er bygget på kærlighed til mennesker og til planeten, og vi vil fortsætte med at fejre og omfavne denne værdi, mens vi bevæger os fremad. Vi søger konstant nye og spændende måder at forbedre vores ansvarlige rejse på, både hvad angår materialer og produktion. Takket være det hårde arbejde og dedikation fra vores team og partnere gør vi store fremskridt inden for områder som genanvendelighed, teknologi og nye kvaliteter.

Når vi ser på fremtiden, er vi forsat forpligtet til kærlighed, for mennesker og for planeten, og stræber altid efter at forbedre og innovere.

Vi ved, at vejen frem kan have sine udfordringer, men med hårdt arbejde, gode produkter, kærlighed og fællesskab, er vi sikre på, at vi kan overvinde enhver forhindring.

Må dette blive et år med nye begyndelser, vækst og uendelige muligheder. Vi er taknemmelige for støtten og kærligheden fra dem omkring os, og vi ser frem til at få mest muligt ud af hvert øjeblik i det kommende år og ønsket om en lys og smuk fremtid!

Tak for din støtte til vores lille, ansvarlige brand. 

Vi glæder os til meget snart at vise dig, hvad vi har i tankerne for 2023.
Én ting kan vi dog løfte sløret for; dette forår og sommer bliver fyldt af Moments of pleasure.

Med ønsket om et godt og sundt nytår til alle.

Camilla Gullits, stifter og kreativ direktør af CARE BY ME


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published