CARE BY: Maria Stilov

Hvordan ser din morgenrutine ud?

Jeg har to ret skønne drenge, så morgenerne er altid travle.
Begge skal vækkes, i tøjet, og have deres madpakker smurt. Det tager en del tid at få dem helt klar til børnehave og skole :) 
Hver morgen spørger min kæreste, Niels, om jeg vil have en kop kaffe - og hver morgen svarer jeg ”ja”. Selvom Niels spørger på præcis samme måde og tid hver dag, synes jeg, det er en hyggelig tradition - en perfekt måde at starte dagen på.
Når vi alle er klar, følger enten Niels eller jeg børnene i skole og børnehave, hvorefter jeg fortsætter til Shangies-showroomet på Østerbro eller vores lager i Nordsjælland.

Hvordan tilbringer du bedst en time i dit eget selskab?

Med to små børn, så sker det ikke så ofte, at jeg er helt for mig selv. Det meste af tiden tilbringer jeg med min familie eller mine skønne kollegaer.

Hvis jeg skulle få en lille stund for mig selv, så elsker jeg at gå en tur på Østerbro - gerne langs søerne med en kop kaffe i hånden. Jeg nyder udsigten, ser på mennesker, og tænker over livet - og selvfølgelig Shangies.

Hvad er dit bedste råd til at udvise selvkærlighed og prioritere sig selv i en travl hverdag?

Jeg elsker at forkæle mig selv med en pedicure - det er utrolig afslappende og noget, jeg altid prioriterer.
Jeg synes, det er vigtigt at have pæne fødder, især når jeg står bag et sandal-brand. Vi bor også tæt på et massagested, hvor man heldigvis ikke behøver at bestille tid på forhånd. Når det passer, nyder jeg at besøge massagestedet og slappe af i en time.
Det er en vane, jeg har holdt fast i siden min tid i Shanghai, hvor massage er en lidt mere naturlig del af hverdagen.

For mig er det den perfekte måde at lade op på i en travl hverdag. Jeg ville ønske, at det kunne ske lidt oftere :) 

Har du truffet en beslutning i dit liv, som har været særlig god for dig?

Jeg har truffet mange beslutninger og taget nogle store valg, som har haft stor betydning for mig og min rejse til, hvor jeg er i dag. En af de største var beslutningen om at få barn nummer to. Det er så dejligt at se, hvor stor glæde vores to drenge har af hinanden.

Jeg er også utrolig glad for, at jeg startede Shangies by Stilov. Det har været en meget lærerig og givende rejse på mange måder, og det er dejligt at dele ’Projekt Shangies’ med min familie.  

Siden starten har mine forældre og min kæreste støttet mig i Shangies-rejsen. Min far kender til de fleste nordsjællandske forhandlere, da han har kørt mange ordrer ud til butikkerne. Min mor er meget mere praktisk end mig og hjælper stadig med alt fra bogholder-opgaver, indretning af lager og er også en kæmpe hjælp på lagret med pluk og pak af ordrer.

Vi gør også ofte brug af min kærestes produktions- og designviden og er vi en medarbejder for lidt til at deltage i to messer på samme tid, så træder Niels til. 

Hvis du kunne give dit yngre jeg et godt råd med på vejen til at skabe et liv i balance, hvad skulle det så være?

Så ville jeg sige, at jeg skulle have været bedre til at prioritere mine venner. At jeg valgte at flytte til Shanghai og bo der i 7 år, gjorde desværre at jeg mistede kontakten til nogle af mine venner hjemme i Danmark. Afstanden kan være svær, men jeg kunne nok godt have været bedre til at holde kontakten med flere af mine gode venner og veninder.

Det er så vigtigt med gode, og tætte venner/veninder, og der kunne bestemt godt være flere i mit liv.

Dit bedste tip til en stærk og sund krop samt et sind i balance?

Her har jeg desværre ikke de store anbefalinger, men kunne sikkert godt bruge nogle gode tips :)

Jeg bor sammen med en nordjyde, som er vild med sovs og kartofler, så den sunde livsstil kan godt være lidt svær, men jeg forsøger ihærdigt at påvirke ham i den lettere og grønnere retning…

Har du altid haft en iværksætterdrøm i maven?

Nej, men det kom meget naturligt, da jeg efter min ansættelse i møbelverdenen fik et ønske om at bestemme - helt selv!
Jeg ville gerne fortsætte med at bo i Shanghai og drage nytte af den erfaring og det netværk, som jeg havde opbygget.

Min første virksomhed producerede og leverede møbler til primært danske virksomheder i Shanghai. Vi tog også en del sourcing opgaver ind, som i dag kombineres fint med Shangies-virksomheden.

Har du et nemt skønhedstip som vi må dele med andre?

Jeg er blevet vild med ansigtsolie og har lige fået en ny af min veninde Maria fra Mellow Mind, som jeg hver dag glæder mig over at bruge.

Det med pæne fødder synes jeg også er vigtigt, så hvis ikke I har prøvet en pedicure, så kom afsted! :)

Hvis du frit kunne vælge en aktivitet, som ville give dig masser af energi hvad ville det så være?

Jeg er vild med, at vi kan kombinere Shangies med familieferier - og jeg vil meget gerne mere på tur med familien til ”Shangies-destinationer”. Drengenes første spørgsmål, når de f.eks. vågner på Bornholm, Fyn eller Mallorca er ofte. ”Mor, hvilken forhandler skal vi besøge i dag”.

Mine kolleger i Shangies er også en del af familien, og det er dejligt, når vi slutter en travl uge med fredagsdrinks i showroomet. Når der er gået lidt tiden siden sidste fredagshygge, så er det ofte Herman, der spørger, om der ikke snart er fredagsbar igen :)

Har du også lyst til at følge med i Marias skønne Shangies univers, så følg med hos @shangies_by_stilov

Shangies by Stilov

Shangies by Stilov er et dansk brand etableret af Maria Stilov i 2016.
Brandet har en tydelig vision om at skabe stilfulde og tidløse produkter til hele familien i materialer af høj kvalitet, der er holdbare og behagelige.

Shangies startede med at designe og producere sandaler, men har udviklet sig til at være mere end bare sandaler - Shangies er nu også bags og tilbehør.
Shangies produkter er alsidige og velegnede til at kunne bruges hele året rundt.

I dag leverer Shangies produkter til håndplukkede, unikke forhandlere i mere end 30 lande.

Klik for at gå på opdagelse i Shangies fine univers - dine fødder vil elske dig for det


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published