Retur & Ombytning

Har du modtaget en style eller et produkt, der ikke passer i størrelsen, ikke lige var som forventet eller er der tale om en reklamation?

Du er naturligvis velkommen til at returnere dit køb indenfor 14 dage efter modtagelse, såfremt varerne er i ny og ubrugt stand.

Hvis der er tale om en reklamation, så kontakt da vores kundeservice på info@carebyme.dk , så hjælper de dig videre hurtigst muligt.

Retur med CARE BY ME returlabel

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare fra CARE BY ME, kan du hurtigt, nemt og billigt købe en returlabel med GLS for kun 35,- DKK her hos os.

Af miljømæssige årsager, ønsker vi ikke at vedlægge en returlabel ved hver ordre, som oftest ender i affald - det håber vi at du har forståelse for ♡

Udfyld formularen via linket herunder for at købe returlabel, udfyld retursedlen som lå i din pakke og pak dine varer forsvarligt ind. Print din returlabel ud, indlever i din nærmeste GLS-pakkeshop og send pakken retur til os senest 14 dage efter modtagelsen af din pakke. 

Returpakker sendes til:

System Transport A/S
CARE BY ME / PORT 56-58
Kumlehusvej 1
4000 Roskilde 

KLIK HER FOR AT KØBE CARE BY ME RETURLABEL

 

Det er vigtigt at du vedlægger retursedlen/ordrenummer i din pakke, så vi ved hvilken ordre det drejer sig om. Retursedlen lå i din pakke. Når varen er modtaget og godkendt af os, tilbageføres dine penge til den konto, hvorfra varen er købt inden for få arbejdsdage. Returforsendelser er på eget ansvar.

Retur uden CARE BY ME returlabel

Du kan naturligvis også købe din egen returporto. Vær blot opmærksom på, at pakker skal sendes med omdeling til vores lager via GLS eller Postnord. Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller anden afhentningssteder, ligesom vi ej heller tager imod pakker sendt med DAO/Bring.
Returforsendelser er på eget ansvar.

Returpakker sendes til:

System Transport A/S
CARE BY ME / PORT 56-58
Kumlehusvej 1
4000 Roskilde 

Retur i vores showroom på Nørrebro

Du kan gratis returnere din bestilling fra webshoppen i vores showroom på Nørrebro.

CARE BY ME c/o KARMAMEJU
Rentemestervej 62, 2 tv.
2400 Copenhagen

Vi har åbent efter aftale. Kontakt os venligst:

info@carebyme.dk
+ 45 91556695

Vi sender dine varer retur til vores lager, hvorefter pengene bliver tilbageført inden for 3-5 hverdage til det betalingskort, der er blevet brugt ved bestillingen. 

Varen skal naturligvis være i samme stand som ved modtagelse. Er dette ikke tilfældet forbeholder vi os retten til at afvise dine returvarer.

Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare til anden farve eller størrelse, bedes du returnere din bestilling, og lægge en ordre på ny.

Det er vigtigt at du vedlægger retursedlen/ordrenummer i din pakke, så vi ved hvilken ordre det drejer sig om. Retursedlen lå i din pakke.
Når varen er modtaget og godkendt af os, tilbageføres dine penge til den konto, hvorfra varen er købt inden for få arbejdsdage.