JULEINFO

Luksuriøst loungewear, en behagelig pyjamas, lune accessories eller en blød plaid – skabt af naturlige kvalitets materialer og produceret i kærlighed og med respekt for mennesker, dyr og miljø.

Hos CARE BY ME elsker vi julen, og vi er glade for at du har lyst til at forkæle en du holder af med en blød julegave fra CARE BY ME, der både glæder og gavner. Derfor tilbyder vi gratis gaveindpakning, fri forsendelse og udvidet returret. 

Gaveindpakning

Vi pakker gerne dine julegaver fint ind – helt gratis. Smukt FSC-certificeret papir, fint til og fra kort samt et smukt filtet hjerte, håndlavet i Kathmandu, Nepal.
Tilføj blot gavepakning til din indkøbskurv, så pakker vi din gave (gaver) ind.
Hvis du har forskellige gaver på din ordre, venligst send en mail på info@carebyme.dk, hvor du beskriver hvilke, der skal pakkes ind sammen eller hver for sig.

Levering inden jul

Danmark

Placer din ordre inden d. 20. december kl. 12.00.

Europa

Placer din ordre inden d. 15. december kl. 12.00

Øvrigt udland

Placer din ordre inden d. 10. december kl. 12.00.

Vi tager forbehold for, at der hos fragtfirmaerne kan opstå juletravlhed, således at ekstra leveringstid samt ændring af valgt pakkeshop kan forekomme.

Byttefrist på julegaver

Vi har udvidet returret så alle ordrer købt fra d. 25/11 til og med d. 20/12, kan returneres frem til d. 16.01.23. Beløbet vil blive tilbageført til det kort, der er brugt til at lægge ordren med, eller modtageren kan få et tilgodebevis i stedet. 
Du kan læse mere om vores retur- og ombytningsregler samt købe en returlabel her

Rigtig glædelig jul ♡