CECILIE - ny serie i hør & økologisk bomuld

Vi har dette forår glædet os til at lancere vores nye bæredygtige serie CECILIE, som er produceret ved hjælp af solenergi.

En skøn serie som passer perfekt ind i vores øvrige sortiment af langtidsholdbare designs, produceret med omtanke for mennesker og miljø. 

CECILIE er lavet af en blød blanding af 50% økologisk bomuld og 50% hør. Et materiale, der både er behageligt og blødt at have på samtidig med at det er meget slidstærkt, hvilket gør serien perfekt til hverdagsbrug.

Serien består af bukser, nederdel, top, tunika samt en skjortekjole og fås i flere tidløse farver, som kan sættes sammen på kryds og tværs med vores øvrige sortiment og kan bruges hele året rundt. 

Cecilie og ansvarlighed

Ligesom vores økologiske bomuld, er hør et bæredygtigt og naturligt materiale.

Kombinationen af de to materialer - bomuld og hør - giver Cecilie serien en dejlig blødhed når den bæres helt tæt på huden, og er især skøn på en lun sommerdag. Bomuld og hør er nogle af de mest holdbare tekstiler, der findes, hvilket gør serien perfekt til hverdagsbrug. Materialet bliver kun blødere af at blive vasket, hvilket gør levetiden længere så du kan få glæde af serien i mange år fremover. 

Sidst men ikke mindst, er hør et dejligt åndbart materiale, som udover sin unikke evne til at absorbere fugt, også er hurtigt til at tørre igen. Hørfibrene, som stoffet produceres af, er nemlig hule og har derfor en super reguleringsevne og føles dejlig kølig om sommeren og holder på varmen om vinteren.

Vi er stolte af, at kollektionen er produceret af solenergi, og det passer godt ind i vores vision om, at give jer som kunder mulighed for at tage et mere ansvarligt valg når I shopper. 

SHOP CECILIE HER


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published