HANDELSBETINGELSER

Betaling

CARE BY ME modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. CARE BY ME krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure SocketLayer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 

 

Fragt

CARE BY ME sender alle varer med GLS. Vi sender de produkter du har købt enten som breve eller med pakkepost. Dette afhænger af størrelse, vægt, værdi etc. Vi har en fast pris på 49 kroner for alle pakker der bliver sendt i Danmark og 30 Euro for pakker der sendes til udlandet.

Vi sender FRAGTFRIT i Danmark (ikke Færøerne og Grønland), hvis din samlede ordre er på mere end 1000 kr.

Hvis din pakke bliver sendt med pakkepost modtager du et Track and Trace nummer, så du kan følge pakkens vej. Dette er en service fra GLS. 

 

Levering

CARE BY ME sørger for levering med Post Danmark og GLS. Rettidig levering forudsætter at Post Danmark og GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser , vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. CARE BY ME kan ikke drages til ansvar for forsinkelser.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du modtager dem. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i samme stand som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (inkl. porto og ekspedition) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal afholdes af dig. 

 

Reklamationsret

CARE BY ME yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles CARE BY ME indenfor 5 dage efter levering. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager og ombytning af varer, afholder du selv omkostninger til returnering af varen.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og CARE BY ME har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. 

 

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger der registreres på CARE BY ME, bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for medarbejdere hos CARE BY ME. 

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email. Disse informationer er nødvendige for at vi kan behandle din ordre. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos CARE BY ME på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

CARE BY ME registrere IP-adressen hvorfra køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Ansvar

CARE BY ME kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.