Ny partner hos CARE BY ME

Ny partner hos CARE BY ME

Pernille Pold kommer fra en stilling som ansvarlig for nordisk salg hos EVA SOLO igennem 10 år med en økonomisk uddannelse fra Niels Brock i 2002.

 

”Min lange erfaring med at markedsføre og sælge et globalt brand kommer CARE BY ME til gode, når jeg indtræder i ledelsen med et stærkt fokus på salg og forretningsudvikling. CARE BY ME er kommet bredt ud og har formået at etablere sig som et bæredygtige nordisk designbrand med en meget tydelig social profil. Nu handler det om at indfri brandets potentiale ved at udbygge distributionen og få skabt en større volumen – med afsæt i brandets værdier. Jeg glæder mig til at blive en del af CARE BY ME – det er et unikt og kompromisløst brand, der rammer tidsånden,” siger Pernille Pold, partner og kommerciel direktør i CARE BY ME.

 

Camilla Gullits som er stifter og som hidtil har udgjort ledelsen i CARE BY ME, ser den nye partner som et nødvendigt skridt for at professionalisere distributionen, øge omsætningen og profitere på den stærke brandværdi, der er opbygget på kort tid.

 

”CARE BY ME har formået at opbygge en stor og trofast kundekreds på få år og er nu klar til at gå ind i næste fase. Brandet har haft stor gennemslagskraft, men nu skal vi vokse. Både i Danmark og internationalt. Vi er klar til at ekspandere og har brug for de kompetencer og erfaringer, Pernille Pold bringer ind i virksomheden. Det vil give mig mulighed for at fokusere mere på produkt- og forretningsudvikling, så vi kan blive ved med at være et attraktivt brand over for en kvalitets- og designbevidst målgruppe,” siger Camilla Gullits, partner og kreativ direktør i CARE BY ME.

 

Virksomheden har en stigende omsætning drevet af  high-end retail kunder i både ind- og udland, herunder Illums Bolighus. Mærket leverer desuden til internationale luksus hoteller,  og har egen webshop. Virksomheden har en stærk og stilsikker profil på Instagram, som har resulteret i samarbejde med flere internationale kunder.

 

Kontakt

Camilla Gullits, Kreativ Direktør og Stifter

Mobil: +45 3132 7959

E-mail: cg@carebyme.dk

 

Pernille Pold, Kommerciel Direktør og Partner

Mobil: +45 9155 6695

E-mail: pp@carebyme.dk

Oprettet d. under NYHEDER


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar