Ny Sæson og masser af nyheder

Ny Sæson og masser af nyheder

Sommeren bliver snart til efterår, og det passer os faktisk godt for vi elsker at hygge med store trøjer, cashmere bukser og tæpper. Denne sommer har jo været formidabel, men ikke ligefrem med mange regnvejrs dage, hvor man med god samvittighed kunne blive liggende lidt længere i sengen ;-) Det har vi tænkt os at råde bod på i efteråret, og vores AW18 kollektion passer perfekt til formålet!

 

Vi er i fuld gang med messer, Pernille er lige nu på Nordstil i Hamborg, og fra på torsdag er Camilla, Frederikke og Pernille på Formland i Herning, og i September går det løs i Paris på Maison & Object.

 

Vi er SÅ glade for at skuespillerinde Laura Drasbæk har sagt ja til at være vores model, vi synes hun passer perfekt til CARE BY ME – alle billederne bliver lanceret i løbet af de næste uger, men du kan få et smug kig og samtidigt se hele den nye kollektion lige her

 

I løbet af de næste uger kommer alle de nye varer også ud i butikkerne og på webshoppen, vores favorit farve dette efterår er mørkeblå – den smukke farve passer perfekt til lysegrå melange og faktisk også til sort!

 

Prøv lige at se kombinationen af lysegrå Faith og mørkeblå Hannah tørklæde i 100% cashmere:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller vores nye blå økologiske sengetøj:

 

 

Der kommer flere spændende nyheder, så hold øje med siden, og indtil da ønsker vi dig en skøn august!

 

Oprettet d. under NYHEDER


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar