GAVEINDPAKNING OG ANDRE JULERIER

GAVEINDPAKNING OG ANDRE JULERIER

GAVEINDPAKNING OG ANDRE JULERIER

December står for døren og med december kommer jul, pynt, gaveindpakning og andre hyggelige projekter.

Hos CARE BY ME holder vi af at pynte op med ting fra naturen, levende lys, smukke vinter planter og gerne nogle hjemmelavet ting. Når det kommer til gaveindpakningen er vi altid åbne for inspiration, da vi synes at et smukt ydre på en gave, er en lige så stor del af fornøjelsen som gaven indeni. Derfor har vi skabt en Pinterest opslagstavle, hvor vi har samlet billeder der inspirere os denne jul både hvad det angår gaveindpakning, men også andre hyggelige aktiviteter – hvis du har lyst kan du lade dig inspirere lige her

CARE BY ME PINTEREST JUL

 

Vi har selvfølgeligt også tænkt over hvordan vi kan servicerer dig endnu bedre, og som noget nyt kan vi tilbyde at pakke dine gaver ind! 

Herunder kan du se hvordan vi pakker jeres ordre ind, når i bestiller på webshoppen: Mørkt silkepapir, rosa stof bånd og håndstemplede gavemærker. Vi er gået efter et smukt og elegant look, der kan, hvis man ønsker det, personliggøres med for eksempel en lille naturlig detalje. Det kunne være en oliven gren, et fint stykke gren eller måske lidt gran?

Mulighederne er mange, så lad dig inspirere og lad fantasien få frit løb. Eller lad os stå for det, shop lige her J

 

Oprettet d. under NYHEDER, INSPIRATION


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar